MSC Opera i Oslo

I 2004 dro den 251 meter lange flotte båten MSC Opera ut på sin første tur, med plass til snaue 2000 passasjerer. Det er visst 800 ansatte om bord i båten, som nok gjør servicen høy og komfortabel for de reisende. Det skal være treningssenter, sauna, boblebad (og andre bobler antar jeg), teater, shoppinggate og en hel masse fasiliteter som sikkert gjør turen full av opplevelser om bord i skipet. Men det å se denne store kolossen seile inn Oslofjorden, var i seg selv en opplevelse. Det er virkelig fascinerende å se at de faktisk klarer å håndtere 59 tusen tonn med relativt små marginer i både innseilingen, og siste bit helt inn til kaia.

opera-mars-2

opera-mars-3

opera-mars-4

opera-mars-5

opera-mars-6

opera-mars-7

opera-mars-8

opera-mars-9

Vågal kar ute i kano, og liten ble han…

opera-mars-10

opera-mars-11

opera-mars-12

Endelig helt inne til kaien… et godt stykke arbeide utført.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.